Στην εταιρία μας μπορείτε να βρείτε όλων των ειδών τις υπηρεσίες που αφορούν θερμομονώσεις, ηχομονώσεις, υλικά, τσιμεντοκονίες, θερμοπροσόψεις, κλπ. Υπάρχουν πολλοί λόγοι για τους οποίους μας εμπιστεύεστε και μας φέρνετε στην κορυφή της προτίμησής σας.


Μπορούμε να αναλαμβάνουμε κάθε έργο, αντιμετωπίζοντας επισταμένα το πρόβλημα που εμφανίζεται στο κτίριο σας. Ερχόμαστε στο χώρο σας για να αποτυπώσουμε το πρόβλημα και να σας προτείνουμε τις καλύτερες και πιο οικονομικές λύσεις.

  • Για το άρτια και τεχνικά καταρτισμένο προσωπικό μας

Το προσωπικό που διαθέτουμε αποτελείται από ειδικά συνεργεία ικανά να αναλάβουν κάθε έργο σε κάθε επιφάνεια. Σε συνεργασία με τεχνικούς συνεργάτες και μελετητές διεκπεραιώνουμε όλων των τύπων τις εργασίες με υπευθυνότητα και εγγύηση. Η γνώση και η εμπειρία των συνεργατών μας κάνουν κάθε έργο μόνωσης αποτελεσματικό.

  • Για την 20ετή εγγύηση ποιότητας και αποτελεσματικότητας όλων των έργων μας

Τα έργα μας καλύπτονται από 20ετή εγγύηση για την ποιότητα του έργου που παραδίδουμε. Όλα τα στάδια εργασίας διεκπεραιώνονται σύμφωνα με τις πιο πρόσφατες ευρωπαϊκές προδιαγραφές και πάντα με βάση τις διεθνείς πιστοποιήσεις ISO, κάνοντας έτσι ακόμη πιο εξασφαλισμένη τη διαδικασία των εφαρμογών και την αποτελεσματικότητά τους.


  • Για τα καλύτερα υλικά για κάθε εφαρμογή

Γνωρίζουμε καλά όλα τα σύγχρονα υλικά που χρησιμοποιούνται για όλες τις τεχνικές, καθώς και τη διαδικασία που απαιτείται για μία τέλεια εφαρμογή. Χρησιμοποιούμε μόνο άριστης ποιότητας υλικά, για να εξασφαλίσουμε τη μακροβιότητα του έργου και την άψογη συμπεριφορά του.


  • Για τις χαμηλές μας τιμές

Σε εμάς θα βρείτε τις πιο συμφέρουσες και οικονομικές προσφορές σε όλους τους τύπους εργασιων. προσφρά από 8,5 € μόνο! Οι ανταγωνιστικές μας τιμές συνδυάζονται με υψηλής ποιότητας έργα!


  • Για τη συνέπεια και την άμεση ολοκλήρωση των έργων που αναλαμβάνουμε

Κάθε έργο που αναλαμβάνουμε ολοκληρώνεται σε άμεσο χρονικό διάστημα, χωρίς καθυστερήσεις, για να μπορείτε να προγραμματίζετε κι εσείς με ακρίβεια το σύνολο της εργασίας, καθώς και το κόστος του.


  • Για τη φιλικότητα στην εξυπηρέτηση

Το προσωπικό μας είναι πάντα στη διάθεσή σας για να σας εξυπηρετήσει για όποιο ζήτημα κι αν προκύψει κατά τη διάρκεια της συνεργασίας μας. Με φιλικότητα και ευχάριστη διάθεση είμαστε δίπλα σας για οποιαδήποτε απορία, ακόμη κι αν δεν είστε πελάτης μας.


  • Για τη δυνατότητα κάλυψης έργων σε όλη την Ελλάδα και την Κύπρο

Καλύπτουμε όλη την ευρύτερη περιοχή της Ελλάδας, τόσο σε Αθήνα, Θεσσαλονίκη, επαρχία, νησιά, κλπ, ώστε να μπορείτε να απολαμβάνετε τις υπηρεσίες μας όπου κι αν βρίσκεστε.


  • Για την υποστήριξη των πελατών ακόμη και μετά την ολοκλήρωση του έργου

Είμαστε δίπλα σας ακόμη και μετά την ολοκλήρωση του έργου σας, ώστε να μπορείτε να είστε σίγουροι ότι κάθε μας εφαρμογή εξυπηρετεί τέλεια το σκοπό της.

 

 

 


Ελάτε κι εσείς να μας γνωρίσετε από κοντά και να δείτε άλλα έργα που έχουμε ολοκληρώσει τα τελευταία χρόνια, για να διαπιστώσετε την άριστη ποιότητα της εργασίας μας και τις αποτελεσματικές εφαρμογές των πελατών μας !