Η εταιρία Monotrust  δραστηριοποιείται στο χώρο των μονώσεων κτιρίων εδώ και πολλά χρόνια με μεγάλη επιτυχία. Η εμπειρία και η τεχνογνωσία, μας έχουν φέρει στην κορυφή των προτιμήσεων των ιδιοκτητών κατοικιών σε όλη την Ελλάδα.Aποτελεί εγγύηση καλής ποιότητας και αποτελεσματικότητας στο πρόβλημα που μπορεί να αντιμετωπίζει κάθε σπίτι . Μην αφήνετε άλλο τα προβλήματα της υγρασίας να δυσχεραίνουν τη ζωή σας στο σπίτι.

Το άριστα και τεχνικά καταρτισμένο προσωπικό μας, είναι δίπλα σας για να σας βοηθήσει και να σας προτείνει την κατάλληλη λύση για το πρόβλημα που αντιμετωπίζει το σπίτι σας από τις υγρασίες, τα νερά, το κρύο ή την υπερβολική ζέστη. Τα περισσότερα σπίτια στην Ελλάδα υποφέρουν από αυτά τα προβλήματα και είναι επιτακτική η ανάγκη εφαρμογής μιας μόνωσης ή στεγανοποίησης. Η εταιρεία μας αναλαμβάνει σε κάθε τύπο ή μορφή, χρησιμοποιώντας μόνο τα καλύτερα υλικά. Monotrust με τα υψηλής ποιότητας μονωτικά προσφέρει και τέλεια στεγανοποίηση του χώρου.

Στην εταιρία μπορείτε να βρείτε ασφαλτόπανα, αφρομπετόν, υαλοϋφάσματα, εποξειδικές ρητίνες, πολυεστερικά φύλλα, κλπ. Παρέχουμε ολοκληρωμένες λύσεις για κάθε τύπο μόνωσης με την υπογραφή και εγγύηση της Monotrust. Εξειδικευμένα συνεργεία με πολύχρονη εμπειρία, έρχονται στο χώρο σας για να μελετήσουν και να εφαρμόσουν την στεγανοποίηση που χρειάζεστε, πάντα με συνέπεια, γρήγορη εφαρμογή και οικονομία. Έχουμε επιτύχει για τους πελάτες μας τιμές που δεν θα βρείτε πουθενά αλλού!


Πλέον, μόνο η Monotrust μπορεί να σας προσφέρει το καλύτερο αποτέλεσμα στη χαμηλότερη τιμή.

Αναλαμβάνουμε όλων των τύπων μονώσεις. Κάθε έργο μας καλύπτεται από 20ετής γραπτή εγγύηση, ενώ είναι σύμφωνο με τα υψηλότερα στάνταρ ποιότητας. Η Monotrust προσφέρει μονώσεις ταρατσών με εγγύηση ISO, σύμφωνα με τις προδιαγραφές της Ευρωπαϊκής Ένωσης. Όλες οι εργασίες χαρακτηρίζονται από εμπειρία και ευελιξία, ενώ το τελικό αποτέλεσμα, είναι εκτός από καλαίσθητο και λειτουργικό. Μπορείτε να δείτε έργα μας, μέσα από  μία μεγάλη σειρά που έχουμε τοποθετήσει σε όλη την Αττική και να διαπιστώσετε τα υψηλά στάνταρ της ποιότητας της δουλειάς μας.

Αποκτήστε μία δωρεάν online προσφορά για τα χώρο σας, χωρίς καμία δέσμευση, για να  διαπιστώσετε τις χαμηλές μας τιμές. Δώστε μας τα απαραίτητα στοιχεία για το χώρο που χρειάζεται και θα σας απαντήσουμε άμεσα και τεκμηριωμένα για την καλύτερη λύση στο πρόβλημά σας, με διάφορες προτάσεις και πάντα με γνώμονα την πιο οικονομική και συμφέρουσα προσφορά για εσάς.

Είμαστε στη διάθεσή σας για να απαντήσουμε σε κάθε σας απορία και να σας παρέχουμε όλη την απαραίτητη πληροφόρηση σχετικά με οποιοδήποτε ζήτημα αντιμετωπίζετε. Τώρα πλέον η θωράκιση του σπιτιού σας μπορεί να γίνει πραγματικότητα στις πιο οικονομικές τιμές με ευκολίες πληρωμής και με τη γραπτή εγγύηση.

Εργασίες μόνωσης & στεγανοποίησης

video εφαρμογών

menu 2