Θεωρείται πολύ σωστά, ως το βασικότερο ίσως ζητούμενο, από την εφαρμογή μιας εργασίας μόνωσης ή στεγανοποίησης. Μιλάμε φυσικά για την γραπτή εγγύηση, που οφείλει να σας παρέχει κάθε ένα από τα εξειδικευμένα συνεργεία με πολύχρονη εμπειρία. Η μεγαλύτερη διάρκεια που υπάρχει στην αγορά αναφέρεται σε μόνωση με 20ετή γραπτή εγγύηση που προσφέρει η εταιρεία Monotrust (Monotica). Αυτό το στοιχείο είναι πολύ σημαντικό, αφού μονάχα έτσι μπορείτε να εξασφαλίσετε ότι η αποτελεσματικότητα είναι η επιθυμητή. Επίσης ένα άλλο βασικό πλεονέκτημα στην, είναι ότι στην εξαιρετικά ελάχιστη πιθανότητα να επανεμφανιστεί κάποιο πρόβλημα, η εταιρεία αναλαμβάνει εξ’ ολοκλήρου την επιδιόρθωση του, χωρίς καμία οικονομική επιπλέον επιβάρυνση από τον ιδιοκτήτη.

θεωρείται η κορυφή στις επιλογές κτιρίων.Πολλές εταιρείες αναλαμβάνουν αντίστοιχα έργα, μη παρέχοντας όμως εγγυήσεις. Άλλες πάλι φορές το ζήτημα της εξασφάλισης της αποτελεσματικότητας της εργασίας, γίνεται προφορικά, μη ικανοποιώντας την πλευρά του πελάτη, ιδίως εάν τύχει να γίνει κάποια επιδιόρθωση. Επίσης δεν είναι λίγες οι φορές που οι μη επαγγελματίες του χώρου, όταν συμβεί κάποιο πρόβλημα, αντί να αναλάβουν εξ’ ολοκλήρου να το αντιμετωπίσουν, επιλέγουν να ρίξουν το φταίξιμο στα υλικά, με σκοπό να αποφύγουν την επιδιόρθωση ή να την επιβαρυνθεί ξανά ο ιδιοκτήτης. Όλα αυτά είναι σημεία που πρέπει να τα προσέχει κανείς πριν ξεκινήσει τη συνεργασία του με κάποια εταιρεία.


 

 

Εγγύηση και τιμές

Η μόνωση με 20ετή γραπτή εγγύηση, που παρέχει η εταιρεία Monotrust, επιβεβαιώνει άλλωστε και την ποιότητα της εργασίας που πραγματοποιείται, καθώς και την άριστη ποιότητα των μονωτικών υλικών που χρησιμοποιούνται. Παρ’ όλα αυτά, η εταιρεία καταφέρνει να διατηρεί τιμές προσιτές στον καταναλωτή.έχει την απάντηση σε κάθε πρόβλημα που χρειάζεται λύση και έτσι πλέον η μόνωση και η οικονομία μπορούν να συνυπάρχουν. Ότι κι αν επιλέξει ο ιδιοκτήτης, ασφαλτόπανο ή αφρομπετόν για την εφαρμογή πλακιδίων και τη χρήση του χώρου μετέπειτα, μπορούν να πραγματοποιηθούν σε χαμηλές τιμές και πάντα με ευκολίες πληρωμής.


Πως παρέχεται ή εγγύηση;

παρέχεται με τη μορφή ρήτρας σύμφωνα με την οποία κάθε τυχόν παράλειψη ή ατέλεια, αναλαμβάνεται στο σύνολό της από την εταιρεία για να διορθωθεί. Αυτό σημαίνει ότι ακόμη κι αν απαιτείται μία μεγάλη επέμβαση με υψηλό κόστος,  αυτό θα καλυφθεί όλο από την εταιρεία, χωρίς να ζημιωθεί ο ιδιοκτήτης.Δίνει τη σιγουριά στον κάθε καταναλωτή, ότι θα του κρατήσει μία ολόκληρη ζωή. Άλλωστε στα 20 αυτά χρόνια εφαρμογής της, η οικονομία που επιτυγχάνεται δημιουργεί σύντομη απόσβεση του κεφαλαίου που επενδύεται στην εν λόγω εργασία.

Αρκεί να εμπιστευτεί  το κατάλληλο συνεργείο μονώσεων, που θα του παρέχει μόνωση με 20ετή γραπτή εγγύηση και θα είναι σε θέση να του προϋπολογίσει το συνολικό κόστος με προσφορές. Κάτι τέτοιο μπορεί να το προσφέρει με αξιοπιστία η εταιρεία μας με τα εξειδικευμένα και έμπειρα συνεργεία που διαθέτει και τα πρώτης ποιότητας μονωτικά υλικά.