Ζούμε σε μια χώρα η οποία έχει καλό καιρό τους περισσότερους μήνες αλλά πολύ βαρύ χειμώνα σε αρκετές περιοχές. Η κατάσταση φυσικά στα περισσότερα νοικοκυριά στις μέρες μας είναι αρκετά δύσκολη και οι ανάγκες πάρα πολλές αλλά σίγουρα υπάρχουν λύσεις οι οποίες μπορούν να κάνουν την ζωή του καθενός λίγο καλύτερη.


Ενεργειακή αναβάθμιση

θερμοπροσοψη

Όλοι σίγουρα θα έχετε ακούσει κατά καιρούς για προγράμματα εξοικονόμησης ενέργειας, άλλοι μπορεί να έχετε επωφεληθεί από αυτά αλλά σίγουρα το κόστος είναι αρκετό για πολλά νοικοκυριά. Σε αυτές τις περιπτώσεις οι περισσότεροι δίνουν μεγαλύτερη βάση στην αλλαγή των κουφωμάτων τους αλλά σε ελάχιστες περιπτώσεις κάποιος καταφεύγει στο να μονώσει σωστά το σπίτι του ή την ταράτσα του, ειδικά στις μονοκατοικίες οι οποίες είναι ίσως πιο ευάλωτες στις δύσκολες και περίεργες σε πολλές περιοχές, καιρικές συνθήκες.


Λάθη επί λαθών

Μέχρι πριν λίγα χρόνια σε νέες οικοδομές και οικίες δεν γινόταν καμία μελέτη σε ότι αφορούσε την σωστή θερμομόνωση ενός κτιρίου. Ακόμα βέβαια και σήμερα αρκετές κατοικίες είναι ελάχιστα μονωμένες με αποτέλεσμα να ακούμε συχνά και να διαβάζουμε από πολλούς σχετικά με προβλήματα υγρασίας αλλά και μη διατήρηση της σωστής θερμοκρασίας μέσα στους χώρους μιας οικίας, με αποτέλεσμα οι περισσότεροι να ψάχνουν λανθασμένα να βρουν τα ιδανικά και τα ακριβότερα θερμαντικά μέσα τα οποία στο τέλος δεν προσφέρουν αυτό που πρέπει μιας και υπάρχουν άλλες παράμετροι οι οποίες πρέπει να διορθωθούν.

Φυσικά δεν ρίχνουμε ευθύνες σε κανέναν αλλά αναλαμβάνουμε εδώ και χρόνια να διορθώσουμε όλες αυτές τις ατέλειες, κοιτάζοντας πάνω απ’ όλα το να προσφέρουμε το καλύτερο που μπορούμε σε όλους τους πελάτες που μας εμπιστεύονται.


Μόνωση ταράτσας

Μονώσεις ταρατσών

Ξεχάστε πλέον την υγρασία, τις απώλειες θέρμανσης και τον θόρυβο. Ξεχάστε το κρύο κατά τους χειμερινούς μήνες και την υπερβολική ζέστη κατά τους θερινούς και απαιτήστε ένα σπίτι με ιδανικές θερμοκρασίες και καλύτερη ποιότητα ζωής για όλο τον χρόνο. Αναλαμβάνουμε όλες τις παραπάνω εργασίες για να μπορείτε όχι μόνο να αισθάνεστε μεγαλύτερη ασφάλεια μέσα στον χώρο σας αλλά και πιο υγιείς μιας και με τις παραπάνω εργασίες βοηθάμε όχι μόνο στην εξάλειψη της υγρασίας αλλά και στην εμφάνιση μούχλας η οποίες παράμετροι όχι μόνο επιβαρύνουν τον χώρο και την υγεία των ανθρώπων αλλά προσβάλει και τις κτιριακές εγκαταστάσεις, σε ότι αφορά την θερμική καταπόνηση.


Σαν εταιρία

Αναλαμβάνουμε από την αρχή να δώσουμε λύσεις σε όλα τα παραπάνω. Συνεργαζόμενοι πάντα με τους καλύτερους πιστοποιημένους επαγγελματίες του χώρου, και προσφέροντας σας φυσικά τα καλύτερα υλικά, ξεκινάμε από την πλήρη μελέτη του χώρου σας, προχωράμε στην επιλογή των υλικών και των συνεργείων βάση των δικών σας αναγκών, και μετά το πέρας όλων των εργασιών, η γραπτή 20ετής εγγύηση που σας δίνουμε είναι απλά η απόδειξη της σιγουριάς που έχουμε πάνω σε αυτό που κάνουμε και στην επαγγελματική εμπειρία την οποία έχουμε.