1. Η καλύτερη μόνωση – θερμομόνωση : xps 6-8 cm , τσιμεντοκονία η μπετόν για κλίσεις, στεγανοποίηση με ασφαλτόπανο 6 kg

2. Η καλύτερη μόνωση – στεγανοποίηση ταράτσας : ασφαλτόπανο με υαλούφασμα και επιπλέον προστασία από υβριδικά αντανακλαστικά υλικά

Καλύτερη μόνωση στην ταράτσα;

Πολλές φορές θα έχετε αναρωτηθεί για το ποια είναι η καλύτερη μόνωση που μπορεί να κάνει κάποιος στην ταράτσα του. Αυτή η απορία φυσικά είναι άρρηκτα συνδεδεμένη κυρίως με το κόστος αλλά και την αντοχή της όλης εργασίας μέσα στον χρόνο.

η καλύτερη μόνωση ταράτσας


Υπάρχουν και άλλοι παράγοντες όμως

μόνωση ταρατσών roofglass
Μόνωση ταράτσας με υαλούφασμα roofglass σε τριπλή στρώση με πίσσα

Αρκετοί ιδιώτες συνήθως καταφεύγουν στην πιο φτηνή λύση, φυσικά λόγω συνολικού κόστους και σίγουρα μετά υπάρχει μια μεγάλη πλειοψηφία που το μετανιώνει μιας και υπάρχουν αρκετοί άλλοι παράγοντες οι οποίοι πρέπει να ληφθούν υπόψη πριν λάβει χώρα μια τέτοια δύσκολη και πολυσύνθετη εργασία.

Fibrostir XPS

Η παλαιότητα του σπιτιού, η κατάσταση στην οποία βρίσκεται η ταράτσα σας, οι καιρικές συνθήκες με τις οποίες θα έρχεται αντιμέτωπο το υλικό αλλά και η χρήση την οποία θα κάνετε θα πρέπει οπωσδήποτε να ληφθούν υπόψη πριν τον παράγοντα κόστος.

Σχέση ποιότητας – τιμής

Σίγουρα υπάρχουν πολλών ειδών μονώσεις και στεγανοποιήσεις ταρατσών. Άλλες πιο ακριβές, άλλες πιο φτηνές. Σίγουρα το συνολικό κόστος είναι πολύ σημαντικό στις μέρες μας που τα περισσότερα νοικοκυριά προσπαθούν με μεγάλη δυσκολία να επιβιώσουν.

μονώσεις με τα ασφαλτόπανα sika
ασφαλτόπανα sika sbs 6 kg – 25 C και με γρι ορυκτή ψηφίδα προστασίας

Ο κάθε επαγγελματίας ο οποίος σέβεται την δουλειά του αλλά και τον εαυτό του θα πρέπει να προτείνει στον κάθε πελάτη αυτό που είναι ιδανικό για την κάθε περίπτωση. Είτε αυτή λέγεται παλαιότητα του κτιρίου, είτε κακή κατάσταση του δαπέδου, είτε συχνή χρήση του χώρου.

μονώσεις ταρατσών με τσιμεντοκονία και dow
βαρύ σύστημα θερμομόνωσης ταράτσας – προσφέρεται για βαριά χρήση

Από και και πέρα χώρια από τα υλικά τα οποία θα πρέπει να είναι πιστοποιημένα και ελεγμένα ανάλογα με τις καιρικές συνθήκες και τις αλλαγές της θερμοκρασίας που επικρατούν σε κάθε περιοχή, θα πρέπει να υπάρχουν λύσεις οι οποίες θα προσφέρουν στον καθένα και οριστική λύση στο πρόβλημα, και εγγύηση μέσα στον χρόνο αλλά και ένα ιδανικό κόστος στο οποίο θα μπορέσει να αντεπεξέλθει το εκάστοτε νοικοκυριό.