Λοιπά υλικά
1.) Ο περλιτης ειναι ενα υλικο το οποιο μπορει να πολλαπλασιαστει περιπου 15 φορες κατα την διαρκεια οπου θερμαινεται σε υπερβολικα υψηλες θερμοκρασιες.Στον περλιτη υπαρχουν εκατονταδες μικροκυτταρα αερα , γιαυτο ειναι και υλικο χαμηλου βαρους.Εαν χρησιμοποιηθει κατα την διαρκεια της κατασκευης , βρισκει ανοιγματα και τα σφραγιζει.
 2.) Ο φελλος χρησιμοποιειται πιο συχνα σε στεγες και δαπεδα καθως το σχημα του δεν μορφοποιειται μετα απο παρατεταμενη πιεση . Επισης εχει καλες μονωτικες αλλα και ηχομονωτικες ιδιοτητες. Περιεχει σουβερινη κατι το οποιο δεν μπορει να αφησει τα υγρα να εισελθουν. Ειναι ανθεκτικο προς την φωτια. με σωστη τοποθετηση μπορει να κρατησει μεχρι 15 χρονια κατι που ειναι αρκετα ελκυστικο αν σκεφτουμε την τιμη του.
3..) Χρησιμοποιειται κυριως στο εξωτερικο  Το λυναρι ειναι ενα υλικο το οποιο εχει την ιδιοτητα να απορροφα την υγρασία. Ειναι παρασκευμασμενο και πωλειται κομμενο σε πλακες. Η τοποθετηση του ειναι ευκολη αρκει να δοθει σημασια σε καποιες λεπτομερειες.
4..) Ο υαλοβαμβακας ειναι αμμο με γυαλι το οποιο τοποθετειται για ενα χρονικο διαστημα σε πολυ υψηλες θερμοκρασιες και καταληγει σε ινες. Ειναι γνωστο για την αποτελεσματικοτητα του. Αν καει ελευθερωνει καπνο πραγματικα βλαβερο για την υγεια. Επισης δεν ειναι αποτελεσματικο σε περιπτωση που ειναι σε επαφη με υγρασια η νερα.
5.)Αχυρο Χρησιμοποιειται κυριως στο εξωτερικο  Ενα υλικο το οποιο ειναι ανεξοδο πωλειται συνηθως σε πανελ η πλακες και χρησιμοποιείται σε οροφες και εξωτερικους τοιχους. Πολυ συμαντικο ειναι να ληφθουν μετρα για τυχον εντομα κ.α Ειναι μια λυση οχι πολυ αποτελεσματικη αλλα ειναι πραγματικα ανεξοδη.