υαλουφασματα roofglassΤα υαλουφασματα roofglass είναι λεπτα στεγανωτικα φυλλα εμποτισμου και αποτελουν τον οπλισμο στα συθνθετικα ρευστα στεγανωτικα γαλακτωματα και ακρυλλικα υλικα.Τα υαλουφασματα roofglass ειναι συγχρονα και πιστοποιημενα υλικα και με αλεπαλληλες στρωσεις μπορουν να δημιουργησουν μια ισχυρη στεγανοποιηση ταρατσας.


Απο τι αποτελούνται;

Αποτελούνται από μακριές ινες γιαλιου, βιομηχανικά υφασμένες για να μπορεί να εμποτίζεται στην συγκόλληση


Εκτέλεση της εφαρμογης roofglass

  1. καθαρισμος του υποστρωματος της ταρατσας και πλυσιμο με υδροβολη
  2. ασταρωμα με ενα στρωμα ασφαλτικο γαλακτωμα vitem και δημιουργία του φραγματος υδρατμων
  3. επιστρωση roofglass και επαλλειψη επανω και κατω με ασφαλτικο γαλακτωμα σε ρευστη μορφη προκειμενου να επιτευχθει η συγκολληση με το υποστρωμα.
  4. ακολουθει δευτερη κ τριτη στρωση roofglass με ιδια εφαρμογη συγκολλησης και εν ψυχρω.Οι ασφαλτικες στρωσεις ενδιαμεσα βοηθουν τον οπλισμο roofglass να δημιουργησει ενα στεγανωτικο στρωμα το οποιο θα συμπεριφερεται αριστα στις συστολοδιαστολες και στις αποτομες καιρικες μεταβολες.
  5. αν θελουμε τελικως μπορουμε να σφραγισουμε τα στεγανωτικα φυλλα με μια παχυρευστη χοντρη στρωση απο πισσα νερού η αλλη στεγανωτικη παστα.
  6. ακολουθει η τελικη επαλλειψη με αλουμινιοχρωμα isalva tec για πληρη προστασια των ασφαλτικων υλικων απο τον ηλιο και δημιουργια φιλμ αντανάκλασης με σκοπό την μειωση της θερμοκρασιας στο εσωτερικο του χωρου τους θερινους μηνες.

Η τιμη του roofglass στις μονωσεις ταρατσων

Η τιμές ξεκινουν από 7€ / 1 τ.μ. και μπορο΄υν να φτάσουν τα 12€ / 1 τ.μ ανάλογα με τις ιδιαιτεροτητες της καθε επιφανειας οπως το ειδος του υποστρωματος, η προεργασία αλλά και το μεγεθος της επιφανειας της ταρατσας


Εγγυηση για το roofglass

Η εγγυηση κυμαινεται απο 5 ως 10 ετη αναλογα με το υποστρωμα, την χρηση που γινεται αλλα και αν υπαρχουν λημναζοντα νερα.

Εφαρμογές μόνωσης με roofglass