Σπουδαιότητα της σήμανσης CE

Σπουδαιότητα της σήμανσης CEΣτη σύγχρονη εποχή, την εποχή της αφθονίας των υλικών αγαθών καθώς και της υπερκατανάλωσης , επιβάλλεται να εφαρμόζονται κανόνες προστασίας. Η ασφάλεια και η ποιότητα των προϊόντων, αποτελεί τον ακρογωνιαίο λίθο της προστασίας και της εμπιστοσύνης των καταναλωτών.

Με βασικό γνώμονα την ασφάλεια του καταναλωτή, η Ευρωπαϊκή Ένωση νομοθέτησε, ότι κάθε προϊόν που διατίθεται στην αγορά πρέπει να συμμορφώνεται με ορισμένες απαιτήσεις σχετικές με τη πληροφόρηση των καταναλωτών , όπως ο τρόπος χρήσης και τα μέτρα που πρέπει να πάρει ο εκάστοτε καταναλωτής για την αποφυγή κινδύνων.

Με λίγα λόγια, η σήμανση CE σε ένα προϊόν, υποδηλώνει ότι το συγκεκριμένο πληροί τις νομοθετικές απαιτήσεις οι οποίες σχετίζονται με θέματα όπως η ασφάλεια , η υγεία αλλά και το περιβάλλον.

Σπουδαιότητα πιστοποιημένων υλικών

Στο τομέα της δόμησης και ειδικότερα στη διαδικασία της μόνωσης, η σήμανση των προϊόντων με σήμανση CE αποτελεί βασικό κριτήριο επιλογής αυτών, αφού εφαρμόζοντας πιστοποιημένα υλικά εξασφαλίζουμε υψηλή απόδοση, αξιοπιστία, υψηλή αποτελεσματικότητα αλλά και μεγάλη διάρκεια στο χρόνο της μόνωσης των εγκαταστάσεων μας.

Στα πλαίσια της συνεχούς βελτίωσης αλλά και συμμόρφωσης με τις ισχύουσες νομοθετικές διατάξεις , οι κατασκευαστές υλικών στεγανοποίησης διασφαλίζουν τεκμηριωμένα ότι τα προϊόντα πληρούν τις απαιτήσεις που επιβάλλει η Ευρωπαϊκή Ένωση.

Επιπτώσεις από τη χρήση μη πιστοποιημένων υλικών

Είναι ευρέως γνωστό ότι η έλλειψη επαρκούς μόνωσης ή η λάθος εφαρμογή αυτής με αναξιόπιστα υλικά , μπορεί να επιφέρει ανεπανόρθωτες φθορές στο κτίριο ή ακόμα πιο σημαντικό να προκαλέσει προβλήματα υγείας. Η υγρασία και η μούχλα αποτελούν κάποιες από τις σημαντικότερες απειλές , η ύπαρξη των οποίων μπορεί να προκαλέσει σοβαρές επιπτώσεις στην υγεία μας.

Από τα παραπάνω μπορούμε να καταλήξουμε στο συμπέρασμα ότι επιλέγοντας πιστοποιημένα υλικά στεγανοποίησης εξασφαλίζουμε καλύτερη ποιότητα ζωής για εμάς και τους αγαπημένους μας ανθρώπους.

Υλικά Στεγανοποίησης

Η εξέλιξη της τεχνολογίας έχει βοηθήσει στην ανάπτυξη και στη δημιουργία μονωτικών υλικών με εξαιρετική σύσταση , τα οποία πληρούν όλες τις Ευρωπαϊκές προδιαγραφές και είναι κατάλληλα για κάθε είδους επιφάνεια.

Στο εμπόριο μπορούμε να βρούμε μία ευρεία γκάμα εξαιρετικών πιστοποιημένων μονωτικών υλικών τα οποία βασίζονται σε νέες τεχνολογίες, όπως:

Τα παραπάνω υλικά στεγανοποίησης είναι κατάλληλα για όλα τα υποστρώματα και η χρήση τους διαφοροποιείται ανάλογα με τη περίπτωση και το είδος εφαρμογής που επιθυμεί ο καταναλωτής. Είτε πρόκειται για θερμομόνωση , για υγρομόνωση αλλά ακόμα και για ηχομόνωση , στην αγορά μπορούμε αξιόπιστες λύσεις για κάθε επιφάνεια.

 

Συνοπτικά

Καταλήγοντας, η επιλογή πιστοποιημένων υλικών μονώσεων αποτελεί ζωτικής σημασίας παράγοντα όχι μόνο για τα αποτελέσματα της στεγανοποίησης αλλά πάνω από όλα για την υγεία και τη καθημερινότητα μας. Επιδιώξτε μία συνάντηση με έμπειρους και εξειδικευμένους τεχνικούς ώστε να σας ενημερώσουν για όλα τα πιστοποιημένα υλικά τα οποία ξεχωρίζουν για τη ποιότητα και την αξιοπιστία τους ενώ παράλληλα θα σας παρέχουν υπηρεσίες υψηλού επιπέδου οι οποίες θα ικανοποιήσουν κάθε σας ανάγκη.

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *